Svensk dominans vid EM!

Svensk dominans vid EM!

Wow!

Det har hunnit gÄ nÄgra dagar sen vi kom hem till Linköping frÄn Amsterdam förra helgen.

Det var jag, Felix som Äkte ner till Vinkeveen Plassen söder om Amsterdam tillsammans med mina vÀnner, Albin Falk, Marcus Thorén och Oscar KÀllbom. 

Vi Äkte ner för att delta i det som kallas EM för kajakfiske. Hobie Fishing Euros!

http://www.hobiefishingeuros.com/

Det var totalt 57 deltagare frÄn 10 lÀnder som hade rest till Amsterdam. Europas kajak-elit var alltsÄ samlad för att göra upp om EM-titeln.

Det var en fantastiskt organiserad tÀvling utav Hobie Kayak Europe med Gero Priebe i spetsen. Man tÀvlade i tvÄ dagar, Lördag och Söndag och varje dag rÀknar man in lÀngden pÄ 3 abborrar och 3 gÀddor och adderar det med dag 1 och 2. 

Efter dag 1 ledde jag hela EM. Med en total pÄ 300 cm och strax följd utav min gode vÀn Albin Falk som hade 243 cm efter dag ett. 3:an, Thomas frÄn Polen hade 217 cm.

Dag tvÄ var tuffare för mig, jag fick inte nÄgra godkÀnda gÀddor utav bara tvÄ smÄ gÀddor som inte var tillrÀckligt lÄnga, men jag lyckades fÄnga mina tre abborrar. BÀttre gick det för Albin som fÄngade hela tre gÀddor och en abborre vilket gjorde att han passerade mig och tog hem EM-titeln och jag sÀkrade en andra plats! 

Vi Àr bÄda extremt glada och stolta över vÄr insats och vi har nu bÄda kvalificerat oss till den prestigefyllda tÀvlingen Hobie Worlds (VM) som gÄr av stapeln i Maj 2018 i Sverige. Super hÀftigt och vi Àr galet taggade pÄ att lyckas bra pÄ VM!

 

FöregÄende artikel Det börjar bli kallt..